Erdoğanlı para bastılar

Her fırsatta hükümet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan karşıtı yazı ve manşetleriyle dikkatleri üzerine çeken Sözcü gazetesi, bu defa TL'nin simgesi üzerinden benzer eleştirilerini sürdürdü.TL SEMBOLÜ İÇİN YARIŞMA AÇILMIŞTI Türk Lirası'nın itibarının ve bi

Erdoğanlı para bastılar

Her fırsatta hükümet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan karşıtı yazı ve manşetleriyle dikkatleri üzerine çeken Sözcü gazetesi, bu defa TL'nin simgesi üzerinden benzer eleştirilerini sürdürdü.

TL SEMBOLÜ İÇİN YARIŞMA AÇILMIŞTI
Türk Lirası'nın itibarının ve bilinirliğinin artırılması amacıyla hazırlanan proje kapsamında TL için sembol yarışması hazırlanmıştı.

SÖZCÜ ERDOĞAN'LI PARA BASTI
Yarışma sonrası birinci seçilen tasarımın Ermeni para birimi Dram'a olan benzerliği eleştirilere konu olurken, 1.3 milyar banknot yakılarak imha edilecek. Bunun maliyetinin ise 100 milyon TL olduğunu iddia eden Sözcü gazetesi Erdoğan'lı para bastı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset