Erdoğan'ın Telefonuna Çıkmadı

Bahçeli, dün öğlene doğru kendisini telefonla arayan Erdoğan'a akşam geç saatlere kadar dönüş yapmadı.MHP'li yetkililer, Bahçeli'nin, Erdoğan'la görüşmemesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtirken, "Mutlaka Sayın Başbakan'a dönecek. Dönmemek di

Erdoğan'ın Telefonuna Çıkmadı

Bahçeli, dün öğlene doğru kendisini telefonla arayan Erdoğan'a akşam geç saatlere kadar dönüş yapmadı.

MHP'li yetkililer, Bahçeli'nin, Erdoğan'la görüşmemesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtirken, "Mutlaka Sayın Başbakan'a dönecek. Dönmemek diye birşey yok. İş yoğunluğu nedeniyle dönüş olmadı" diye konuştu.

Kurmayları ise Bahçeli'nin dönüş yapmamasının altında "ince bir tavır" olabileceğini vurgularken, "Başbakan seçim öncesinde Genel Başkan'ımızın eleştirilerine karşı 'Bunlara Meclis'te selam bile verilmez' gibi yanlış hareket tarzı sergiledi. Ayrıca eleştirileri nedeniyle biri 20 diğeri 25 milyar olmak üzere iki kez tazminat davası açtı. Anında dönmemesi Başbakan'a mesaj olarak algılanabilir" değerlendirmesini yaptı.

Erdoğan'a dönmeyen Bahçeli dün akşam saat 21.00 sıralarında MHP Genel Merkez'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset