Erdoğan'ın Memleket Turu

Dünya Rizeliler Günü'ne katılmak üzere dün gece memleketi Rize'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki evinde geceyi geçiren Başbakan Erdoğan, her yıl geleneksel olarak düzenlene

Erdoğan'ın Memleket Turu

Dünya Rizeliler Günü'ne katılmak üzere dün gece memleketi Rize'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.

Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki evinde geceyi geçiren Başbakan Erdoğan, her yıl geleneksel olarak düzenlenen 6 yıldır aralıksız katıldığı Handüzü Yayla Şenliği'ne bu yıl hava muhalefeti nedeniyle katılamadı. Helikopterle öğle saatlerinde yaylaya gitmeyi planlayan Başbakan Erdoğan, yaylada havanın sisli olması nedeniyle gezisini iptal etti.

Başbakan Erdoğan, beraberinde eşi Emine Erdoğan, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, AK Parti Rize milletvekillerinden Ali Bayramoğlu ile birlikte ilçe merkezinde vatandaşlarla görüştü. Ayşegül İrem Kazdal isimli 7 yaşında bir çocuğun babasının omuzundan "Durmak yok yola devam" diye bağırması üzerine Başbakan Erdoğan küçük kızla resim çektirdi.

Çocuklara eşi Emine Erdoğan ile birlikte oyuncak dağıtan Başbakan Erdoğan, Güneysu Anadolu Öğretmen Lisesi'nin girişinde kendisi için kesilmek üzere bekletilen 2 koyunun kesilmeyerek hayır kurumlarına verilmesini istedi. Okul inşaatında çalışan işçilerle hatıra resmi çektiren Başbakan Erdoğan, Rize'ye giderken yol üzerinde otobüsünden inerek DSİ tarafından yürütülen Salarha Deresi ıslah çalışmalarını inceledi.

Daha sonra Çaykur Rizespor'un yapımı süren Spor Kompleksi inşaatını da gezen Başbakan Erdoğan, ÇAYKUR Çay Müzesi'ni ziyaret ederek kendisine ikram edilen çayı içti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanı'nda Dünya Rizeliler Günü nedeniyle hemşehrilerine bir konuşma yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel