Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er, AK Parti'ye yakın medyayı eleştirdi

Berat Albayrak'ın istifa haberinin AK Parti'ye yakın medya organlarında yer almamasına eleştiri geldi.

Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er, AK Parti'ye yakın medyayı eleştirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın dün akşam resmi instagram hesabından yaptığı istifa ve twiter  hesabının da askıya alınmış olması “Hacklendi mi?” sorusunu akıllara getirdi. Aradan geçen süreye rağmen bir açıklama yapılmaması ise Albayrak’ın görevinden istifa ettiği düşüncesinin yayılmasına etkin oldu.

Berat Albayrak’ın dün akşam instagram hesabı üzerinden yaptığı istifa açıklaması özellikle Ak Parti’ye yakın bir çok medya organında yer almadı.

Cengiz Er Medyayı Eleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er Sosyal medya hesabından Ak Parti'ye yakın medyayı istifa haberlerinin yayınlanmaması üzerine eleştirdi.

Cengiz Er, soysal medyada “Dün akşamdan bu yana Albayrak'ın istifasına dair tek haber cümlesi kuramayan ve sıkıntıdan kan ter içinde kalan bizim mahalle medyasına müjdeli bir haberim var. Benden duymuş olmayın. Öğleden sonra Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama yapılacak” mesajını paylaştı.
Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er, AK Parti'ye yakın medyayı eleştirdi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler