Erdoğan'ın da Suyu Kesik

AKP Ankara Milletvekili Faruk Koca'nın Keçiören'deki evinde oturan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da diğer apartman sakinleri ile birlikte 8 tonluk depodan gelen suyu idareli kullanıyor.Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında, "Çok su israf eden bir ü

Erdoğan'ın da Suyu Kesik

AKP Ankara Milletvekili Faruk Koca'nın Keçiören'deki evinde oturan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da diğer apartman sakinleri ile birlikte 8 tonluk depodan gelen suyu idareli kullanıyor.

Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında, "Çok su israf eden bir ülkeyiz. Biz evde su kullanımına dikkat ediyoruz. Eskisi kadar rahat değiliz, hassas olmaya gayret ediyoruz" demişti.

Erdoğan'la birlikte aynı apartmanda oturan Koca da Milliyet'e yaptığı açıklamada iki günlük su kesintilerini apartman olarak yaşadıklarını söyledi. Yaşanan kuraklıktan ötürü herkesin suyu dikkatli kullanması gerektiğini belirten Koca, aldıkları önlemleri şöyle anlattı:

"Apartmanımızda 7-8 tonluk su depomuz var. 13 daire var. Bu depo yetmezse takviye yapacağız. Tankerlerle su getiririz. Ama yetecek gibi. Hepimiz idareli kullanıyoruz. Bahçemizi içme suyu ile sulamıyoruz. Tankerlerle dışarıdan içme suyu olmayan sular getirtiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler