Erdoğan'ı çok kızdıracak benzetme

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üslubunda milliyetçi söylemlere yer verdiğini belirterek, “Onunkisi mevsimlik, dönemsel. İşine geldiği zaman milliyetçi, işine geldiği zaman satıcı“ dedi.AK

Erdoğan'ı çok kızdıracak benzetme

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üslubunda milliyetçi söylemlere yer verdiğini belirterek, “Onunkisi mevsimlik, dönemsel. İşine geldiği zaman milliyetçi, işine geldiği zaman satıcı“ dedi.

AK Parti’nin 2002 yılında toplam şehit sayısı 6 olan bir Türkiye’de iktidara geldiğini anlatan Toskay, “2002’de toplam şehit sayımız 6 ve devlet Türkiye’nin her karış toprağına hakimdi. Bugün askerimiz garnizondan çıkamıyor. Yanlış bir politika uyguluyorlar” dedi.

Toskay şunları söyledi: “Terörle müzakere olmaz. Terörle anladığı dilden mücadele edilir. Başka problem varsa onu usulüne uygun çözersiniz. Bu iktidar devletin yetkilileri ile terörle masaya oturdu ve pazarlık ediyorlar. Terör örgütü ile yüzde 95 oranında anlaşıldığını söylüyorlar. Kim, devletin yetkilileri. Eğer müzakere ederseniz, terör örgütü problemin çözümü için şiddeti araç olarak kullanır"

Anayasa değişikliği konusunda da Tunca Toskay, partisinin bu süreçte kesinlikle ’ipe un seren’ bir tutum takınmayacağını söyledi. Toskay, “MHP’nin olmazsa olmazları var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler