Erdoğan:'Devletçiyim, milliyetçiyim'

Terör örgütü en son Çukurca'daki toplu harekatta 25 şehidimiz oldu. Bu 25 şehidimizden sonra orada gerek içeride gerek dışarıda bir çok operasyon yaptık. Durmayacağız ve yapmaya da devam edeceğiz. Çok açık net söylüyorum. Kimse ama kimse ister kırsalda is

Erdoğan:'Devletçiyim, milliyetçiyim'

Terör örgütü en son Çukurca'daki toplu harekatta 25 şehidimiz oldu. Bu 25 şehidimizden sonra orada gerek içeride gerek dışarıda bir çok operasyon yaptık. Durmayacağız ve yapmaya da devam edeceğiz.

Çok açık net söylüyorum. Kimse ama kimse ister kırsalda ister şehir içinde askerimizle polisimiz arasında bir meslek rekabeti oluşturmaya çalışmasın.

Bu her iki kuruluşumuz da el ele omuz omuza terörle mücadeleyi sürdürmektedir. Birisi önde, birisi geride diye bir şey yok. Her şey vatan için, Türkiye için, milletimiz için...

Bu mücadelemiz istihbarat paylaşımı ile başlamıştır ve devam edecektir.

Son KCK operasyonlarının durmasını kimse bizden beklemesin. Uyarımı yine yapıyorum. KCK'yı iyi tanımanız lazım, tanımıyorsanız ehillerinden iyi öğrenmeniz lazım. KCK'nın nereye vardığını bilmeden, bu işte kimlerin ne tür rol üstlendiğini bilmeden yaptığınız açıklamalar nerede olursa olsun teröre destektir, teröre hizmettir.

Çünkü biz devletin içinde devletin içinde devlete paralel bir devlet anlayışına müsade edemeyiz. Türkiye'de tek devlet vardır o da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir.

Bu ifadelerim nedeniyle beni devletçi, milletçi diye ifade eden varsa, bu ifadeleri kullanmak devletçilikse, milletçilikle evet devletçiyim, milliyetçiyim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler