Erdoğan'dan şehitler için mesaj

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl’de şehit olan 8 polis ve Hakkari'de şehit olan 4 asker için İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e başsağlığı mesajı gönderdi. Başbakan Erdoğan Bakan Şahin'e gönderdiği mesajda

Erdoğan'dan şehitler için mesaj

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl’de şehit olan 8 polis ve Hakkari'de şehit olan 4 asker için İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e başsağlığı mesajı gönderdi.

 
Başbakan Erdoğan Bakan Şahin'e gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verdi; "Bingöl'ün Karlıova İlçesi yakınlarındaki patlamada 8 polisimizin şehit düştüğünü, 7 polisimizin yaralandığını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.
 
Şehit polislerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize ve de emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarına sabr-ı cemil ve başsağlığı; yaralı polislerimize de acil şifalar diliyorum"
 
Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Özel'e ise şu mesajı gönderdi; "Hakkari-Çukurca karayolunda askeri aracın geçişi sırasında dün meydana gelen patlamada, 4 askerimizin şehit olduğunu, 5 askerimizin yaralandığını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.
 
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize ve de sizin şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset