Erdoğan'dan Putin'e müthiş teklif

 Başbakan Erdoğan, Kanal 24 televizyonunda ''Sansürsüz Özel'' isimli programa konuk oldu. Canlı yayında gazetecilerin gündemdeki konulara ilişkin sorularını cevaplayan Erdoğan, ''2023'e Avrupa kalır mı sizce'' sorusuna ''Kalır, kalmaz ama AB'nin hali orta

Erdoğan'dan Putin'e müthiş teklif

 

Başbakan Erdoğan, Kanal 24 televizyonunda ''Sansürsüz Özel'' isimli programa konuk oldu. Canlı yayında gazetecilerin gündemdeki konulara ilişkin sorularını cevaplayan Erdoğan, ''2023'e Avrupa kalır mı sizce'' sorusuna ''Kalır, kalmaz ama AB'nin hali ortada şu anda'' yanıtını verdi. 

''Ekonomik anlamda AB'nin Türkiye'ye katılması söz konusu olabilir mi'' yönündeki soruyu yanıtlayan Başbakan Erdoğan, ''İnşallah, rakamlar biraz daha büyüsün de...'' yanıtını verdi. 

Erdoğan, şunları söyledi: 

''Geçenlerde Rusya seyahatimde Putin'e şöyle bir latife yaptım. Dedim ki 'Zaman zaman bize takılıyorsun. AB'de ne işin var diyorsun. O zaman ben de şimdi size takılayım. Hadi gelin bizi Şangay Beşlisi'ne dahil edin, biz de AB'yi gözden çıkaralım... Mesajı ben devamlı veriyorum oraya. 'Başka arayışlara bizi götüreceksiniz' diyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset