Erdoğan'dan "kaçarsın" yanıtı!

Erdoğan ilk mitinginde şunları söyledi: "Bayburt'ın tek milletvekili var ama ikinci milletvekiliniz benim. Bizden önceki iktidarlar zamanında diyorlardı ki Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi. ama bizim iktidarımız zamanında artık Bayburt Bayburt ol

Erdoğan'dan "kaçarsın" yanıtı!

Erdoğan ilk mitinginde şunları söyledi:

 

"Bayburt'ın tek milletvekili var ama ikinci milletvekiliniz benim. Bizden önceki iktidarlar zamanında diyorlardı ki Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi. ama bizim iktidarımız zamanında artık Bayburt Bayburt olalı böyle hizmet görmedi diyorlar. Bizim tek gayemiz var o da sizin sevginize layık olmak.

 

USTALIK DÖNEMİNDEYİZ

 

3 Kasım'da çıraklığa başladık, 22 Temmuz'da kalfalığa, inşallah 12 Haziran'da da ustalık dönemine başlıyoruz. 12 Haziran'da vira bismillah diyoruz. 2023'te inşallah dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokacağız. 8 yılda 9 basamak çıktık da 12 yılda 6 basamak çıkarmıyız Bayburt?

 

BAHÇELİ'YE 'KAÇARSIN' YANITI

 

Duydum ki Sayın Bahçeli bir meydan okuma yapmış. Taksim'den 1000 bozkurtla Kasımpaşa'ya kadar kovalayacakmış beni. Allah Allah... Sayın Bahçeli, sen bozkurtlarla mı dolaşıyorsun? Ben demokrasi alanında mücadele ediyorum. Ben eşref-i mahluk olan insanla dolaşıyorum. Kovalamaca oynayacak bozkurtların varsa o olanlarda koşturmaya devam et. Bizim işimiz var. Biz fabrikalar kurmaya devam edeceğiz.

 

Milli birlik ve kardeşlik projesine MHP neden karşı çıkıyor. Türk’ün çerkezle, Gürcüyle, Kürtle kardeş olmasından neden rahatsız oluyor? Bunun kitabında kardeşlik yok. Bakıyorsun bozkurtlarıyla kovalayacak. Ben meydandayım. Hodri meydan. Ben meydana yeni çıkmadım. Gençliğimden beri buradayım. Fikirlerimi açıklıyorum.

 

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

 

YGS’deki "şifre" iddialarına değinen Bahçeli, yaşananlara karşı duyarsız kalmayan gençlerin eylemine yönelik olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz de kalkarız onların karşısına beş bin, on bin genci koyarız" sözünü anımsatarak, "milletin evlatlarının karşısına nerede on bin milis yetiştirdiğini" sormuş ve "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, on bin milisinle Taksim’e gel, ben de bin bozkurtumla meydana geleceğim. İnanıyorum ki Kasımpaşa’ya kadar arkana bakmadan kaçarsın" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler