Erdoğan'dan ilk tepki!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'da güvenlik güçlerine yönelik saldırıda bir polisin şehit olduğunu, bir polisin de yaralandığını bildirdi.Erdoğan, saldırıdan kısa bir süre sonra Amasya'ya geldi. Burada düzenlenen mitingin başında saldırıyı kınaya

Erdoğan'dan ilk tepki!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'da güvenlik güçlerine yönelik saldırıda bir polisin şehit olduğunu, bir polisin de yaralandığını bildirdi.

Erdoğan, saldırıdan kısa bir süre sonra Amasya'ya geldi. Burada düzenlenen mitingin başında saldırıyı kınayan Başbakan Erdoğan, şu mesajları verdi:

 

"Konvoyumuzu ateşe tutmak suretiyle bir polis kardeşimiz şehit oldu. Bir polis kardeşimiz yaralı. Bu teröristler, bu ayrımcı güçler sandıkta meselelerini halledemeyeceğini anlayanalar ancak bu yollarla netice alacaklarını zannediyorlar. Biz bu yola merhum Menderes'in ifade ettiği gibi kefenimizi giyerek çıktık. Allah'ın kader pllanında bizler için koymuş olduğu ömrü kimsenin kısaltmaya gücü yetmez. Halka hizmetin hakka himzet olduğuna inanarak biz bu yola çıktık. Bu vatan topraklarını biz kimseye böldürmeyeceğiz.

 

İstiyoruz ki bu vatan toprakları üzerinde kin olmasın. Fitne olmasın. Bu topraklar üzerinde sandık ortadayken sandığın dışında başka yolları kimse aramasın. Ama arıyorlarsa bizim bu aziz milletim hiçbir zaman teröristlere prim vermeyecektir.

 

Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralımıza şifa diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset