Erdoğan'dan flaş İran yorumu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tahran ile ilgili general kriziyle ilgili olarak 'Yapılan açıklama düşündürücü ve üzücüdür' dedi.AK Parti İl Başkanlığı'nın verdiği iftar yemeğinde bir konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, il başkanlarına seslendi. Er

Erdoğan'dan flaş İran yorumu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tahran ile ilgili general kriziyle ilgili olarak 'Yapılan açıklama düşündürücü ve üzücüdür' dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'nın verdiği iftar yemeğinde bir konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, il başkanlarına seslendi. Erdoğan, İran ile yaşanan general kriziyle ilgili olarak "İran'a hesap sormak düşmez. Yapılan açıklama düşündürücü ve üzücüdür" diye konuştu. Erdoğan, Türkiye'nin Suriye konusunda tutarlı siyaset izlediğini belirtti.

"KILIÇDAROĞLU SEVİYESİZ DİL KULLANIYOR"

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Erdoğan, "Seviyesiz bir dil kullanıyor" dedi. Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye şu sözlerle devam etti: "CD çıkmamış olsaydı şimdi meydanda yoktun. Önce aday değilim dedin 24 saat geçmeden genel başkanlığa aday olduğunu açıkladın. Akşam başka sabah başkta. Senin ağzından çıkan doğru bir şey var mı?

AK PARTİ TERÖR GÜNDEMİYLE MECLİS'E GELMEYECEK

AK Parti CHP'nin önerisyel TBMM'ye gelmeyecektir. CHP istiyorsa gitsin istediğiyle görüşsün. Böyle bir önerinin TBMM'ye gelmesi, terör örgütünün istediği herşeyi yaptırıyor anlamına geliyor demektir. Kılıçdaroğlu samimiyse gelir bilgi verir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset