Erdoğan’dan fıkralar…

Başbakan Erdoğan, "Sayın Baykal, içeride kaybettiği yüzüğünü karanlık olduğu için dışarıda arayan Nasrettin Hoca gibi partisinin başarısını AK Parti'nin kapısında arıyor." dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Deniz Baykal'a Nasrettin Hoca fıkra

Erdoğan’dan fıkralar…
Başbakan Erdoğan, "Sayın Baykal, içeride kaybettiği yüzüğünü karanlık olduğu için dışarıda arayan Nasrettin Hoca gibi partisinin başarısını AK Parti'nin kapısında arıyor." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Deniz Baykal'a Nasrettin Hoca fıkrasıyla yanıt verdi.

Erdoğan : "Bakın, bir gün Hoca kaybettiği yüzüğünü arıyormuş. Hoca'ya sormuşlar, 'Ne arıyorsun?' Oda demiş, 'yüzüğümü arıyorum' Peki 'nerde kaybettin?' demişler. O da 'içeride' demiş. 'E niye burda arıyorsun?' diye sorduklarında. 'İçerisi karanlıkta' cevabını vermiş. İşte Baykal da Hoca gibi yapıyor. Yani Baykal, partisinin başarısını AK Parti'nin kapısında arıyor. Ne yapsın garibim. Siz de sayın Baykal buraya gelirse Hoca'nın fıkralarını anlatın, dinlesin."

Bahçeli'yi de Nasrettin Hoca'nın bir fıkrasıyla eleştiren Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: "Hoca bir gün merkebiyle giderken yere düşmüş. Millet demiş ki 'Hocam ne oldun, düştün' demişler. O da demiş ki 'Ya zaten ben inecektim demiş' İşte bunların işi böyle. Daha binmeden düşerler. Sonra da ya zaten biz istemiyorduk derler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset