Erdoğan'dan bayram mesajı

 Başbakan Erdoğan, Ramazan Bayramı mesajında, son dönemde artan terör olaylarına dikkat çekerek, Suriye ve Myanmar'da dökülen masum kanların bayramın buruk kutlanmasına neden olduğunu kaydetti.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı mesajında, son

Erdoğan'dan bayram mesajı

 

Başbakan Erdoğan, Ramazan Bayramı mesajında, son dönemde artan terör olaylarına dikkat çekerek, Suriye ve Myanmar'da dökülen masum kanların bayramın buruk kutlanmasına neden olduğunu kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı mesajında, son dönemde artan terör olaylarına dikkat çekerek, Suriye ve Myanmar'da dökülen masum kanların bayramın buruk kutlanmasına neden olduğunu kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, bayramların her zaman dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun artırılmasına vesile olduğunu belirtti. Bayramların en büyük zenginlik ve geçmişten bugüne getirilen manevi günler olduğunun ifade edildiği mesajda, "Çok güçlü geleneklere ve büyük kültürel alışkanlıklara sahip bir dinin ve milletin mensuplarıyız.

Geçmişten bugüne birlik ve berberlik içerisinde kardeşçe yaşamış, Anadolu'yu bir vatan toprağı yapmışız. Bugün de yaşadığımız bir çok toplumsal soruna ve terör gibi problemlere karşı en büyük güvencemiz kardeşliğimiz, birlik ve dayanışma gücümüzdür. İnanıyorum ki yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabanın unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesine ve toplumsal bağların güçlenmesine katkı sağlayacaktır" denildi.

TRAFİK KURALLARINA DİKKAT EDİLMELİ

Bayram mesajında, son dönemde artan terör olaylarına dikkat çeken Erdoğan, Suriye ve Myanmar'da dökülen masum kanların bayramın buruk kutlanmasına neden olduğunu kaydetti. Erdoğan, huzur ve güvenliği kasdeden, Türkiye'nin daha fazla güçlenip kalkınmasına engel olmaya çalışan terörün bir an evvel bitmesi ve dünyanın çeşitli yerlerinde akan kanın bir an evvel durmasının en büyük temennisi olduğunu ifade etti. Erdoğan, trafik kazalarına da dikkat çektiği mesajında şu değerlendirmede bulundu:

"Maalesef bayramlarda yaşadığımız trafik kazaları yüreklerimizi dağlamasının yanında can ve mal kaybına da sebep olmaktadır. Bu bayramda da özellikle trafik kurallarına dikkat edilmesini, bu konuda daha hassas olunmasını ve kazaların yaşanmamasını temenni ediyorum. Hain terör saldırılarında kaybettiğimiz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize de sağlık ve ezenlikler diliyorum. İslam dünyasının ve milletimizin mübaret Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler