Erdoğan'dan Baykal'a yanıt

Yeni Yasama Yılının açılışı nedeniyle verilen resepsiyonda gazetecilerle sohbet eden Başbakan Erdoğan CHP Genel başkanı Deniz Baykal'ın televizyonda tartışma çağrısına cevap verdi. Başbakan Erdoğan: “Kimseye prim yaptırma gayretim yok. Cansız değil canlı

Erdoğan'dan Baykal'a yanıt
Yeni Yasama Yılının açılışı nedeniyle verilen resepsiyonda gazetecilerle sohbet eden Başbakan Erdoğan CHP Genel başkanı Deniz Baykal'ın televizyonda tartışma çağrısına cevap verdi.

Başbakan Erdoğan: “Kimseye prim yaptırma gayretim yok. Cansız değil canlı programlara zaten bol bol çıkıyorum” dedi.

“Atışmalarla değil yaptığımız işlerle gündemde olacağız” diyen Erdoğan, “Zaten kendileri de mal beyanlarını internet sitelerine şeffaf olarak ortaya çıkardıkları zaman halkımız gerçeğin ne olduğunu görecektir” şeklinde konuştu.

Erdoğan, “Biz 3Y ile mücadele ediyoruz. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar ile mücadele ediyoruz. Mücadelemiz neticesinde Türkiye uluslar arası saydamlık kuruluşlarının yaptığı araştırmalarda 77'den 56. sıraya yükselmiştir” dedi.

Erdoğan dokunulmazlıklar hakkında da şöyle konuştu: “Meclis başkanın çağrısı var bu konuda. Biz konu hakkında kurulan uzlaşma komisyonuna isimleri bildirdik ama CHP uzlaşma komisyonuna isim bildirmedi. Biz arkadaşlarımızın ismini verdik, ne sonuç çıkar onu göreceğiz. Bu durum onların ne denli uzlaşmadan yana olduğunu ortaya koymuştur”.

Erdoğan son olarak, “Siyaseti yozlaştırmayı hedefleyen kesimlere güç evren dokunulmazlığa karşıyız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler