Erdoğan'dan Bakana başsağlığı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bir polis memurunun şehit olması nedeniyle İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e başsağlığı mesajı gönderdi.Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan'ın, Pazarcık'ta B

Erdoğan'dan Bakana başsağlığı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bir polis memurunun şehit olması nedeniyle İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e başsağlığı mesajı gönderdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan'ın, Pazarcık'ta Bölge Trafik Müdürlüğünde görevli polis aracına teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda bir polis memurunun

şehit olması ve bir polis memurunun yaralanması nedeniyle İçişleri Bakanı Şahin'e başsağlığı mesajı göndererek üzüntülerini bildirdiği, yaralı polis için de acil şifalar dileğinde bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset