Erdoğan'dan Azerbaycan'a ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 61. Hükümet kurulduktan sonra ikinci ziyaretini Azerbaycan'a gerçekleştirecek.Başbakan Erdoğan, 61. Hükümet kurulmasının ardından ilk olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne iki günlük bir ziyaret gerçekleştirmişti. Başbakan

Erdoğan'dan  Azerbaycan'a ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 61. Hükümet kurulduktan sonra ikinci ziyaretini Azerbaycan'a gerçekleştirecek.
Başbakan Erdoğan, 61. Hükümet kurulmasının ardından ilk olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne iki günlük bir ziyaret gerçekleştirmişti. Başbakan Erdoğan'ın, KKTC'den sonra ikinci ziyaretini 27 Temmuz tarihinde Azerbaycan'a gerçekleştireceği açıklandı.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Sayın Başbakanımız, 12 Haziran'da düzenlenen genel seçimlerin ardından ikinci yurt dışı ziyaretini 27 Temmuz'da istisnai kardeşlik ve dostluk ilişkilerine sahip olduğumuz Azerbaycan'a gerçekleştirecektir. Azerbaycan'ı ziyaretleri sırasında Sayın Başbakanımızın Bakü'de Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev ile ikili ve heyetler arası görüşmelerde bulunması öngörülmektedir. Görüşmelerde, Türkiye ile Azerbaycan ikili ilişkilerinin gündeminde yer alan konuların yanı sıra her iki ülkenin ortak ilgi alanına giren bölgesel ve uluslararası gelişmeler de değerlendirilecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler