Erdoğan'dan Atatürk'e övgü!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anafartalar Zaferi'nin kazanılmasında en büyük payın Atatürk'ün eşsiz askeri dehasına ait olduğunu bildirdiBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan Anafartalar Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Anafartalar Zaferi'nin, milletin Ça

Erdoğan'dan Atatürk'e övgü!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anafartalar Zaferi'nin kazanılmasında en büyük payın Atatürk'ün eşsiz askeri dehasına ait olduğunu bildirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Anafartalar Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Anafartalar Zaferi'nin, milletin Çanakkale'de kazandığı en parlak, en destansı zaferlerden biri olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, "Aziz milletimiz, Çanakkale'de karada ve denizde elde ettiği zaferlerle,

tüm dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' mesajını vermiş ve kendi kaderini yeniden tayin etmiştir. Anafartalar Zaferi'nin kazanılmasında en büyük pay, Anafartalar Grubu Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün eşsiz askeri dehasına aittir" dedi.

'RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUM'
Anafartalar Zaferi'nin aynı zamanda Milli Mücadele'ye ve bağımsız Cumhuriyet'in kuruluşuna giden yolda çok önemli bir kilometre taşı olduğunu bildiren Başbakan Erdoğan, "Bugün, aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, aynı inanç ve kararlılıkla Cumhuriyetimizin aydınlık geleceğini inşa etmek için gayret gösteriyoruz.

İnanıyorum ki, Çanakkale ruhu diri oldukça, şehitlerimizin emanetine sahip çıktıkça Cumhuriyetimiz her geçen daha da güçlenecek, ülkemiz dünyanın en müreffeh ülkelerinden biri haline gelecektir.

Bu düşüncelerle Anafartalar Zaferi'nin yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve saygıyla anıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler