Erdoğan'a "Arsız" diye seslendi

Her partinin yasalara uygun aday seçmekle yükümlü olduğunu söyleyen Bahçeli,"Yargının kararlarına saygı duyulmalıdır" dedi.MHP ve AK Parti arasında bir süredir devam eden 'çalıntı' proje tartışmalarına da değinen Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a sert bir üslup

Erdoğan'a "Arsız" diye seslendi

Her partinin yasalara uygun aday seçmekle yükümlü olduğunu söyleyen Bahçeli,"Yargının kararlarına saygı duyulmalıdır" dedi.

MHP ve AK Parti arasında bir süredir devam eden 'çalıntı' proje tartışmalarına da değinen Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a sert bir üslupla saldırdı. Bahçeli, "Okyanus ötesinin projeleriyle Türk milletini ayrıştırmaya çalışan AKP'nin siyasi ahlaksızlığı afişe olmuştur. Bu tablo tam bir hayasızlık, ar damarı çatlamış bir iktidarın fotoğrafıdır" dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu. Bahçeli'nin hedefinde ise Başbakan Erdoğan ve AK Parti'nin 2023 hedefleri vardı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar...

CHP VE AKP AĞIZ BİRLİĞİ İÇİNDE
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, YSK'nın bağımsız adayların adaylığını veto etmesiyle ilgil ilk açıklamasını yaptı. Bahçeli, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Yargı kararlarına saygı duyulmalı. Yasalara uygun adaylar belirlemek her partinin görevi."

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun acil toplanma çağrısı için de "CHP ile AKP, ağız birliği içinde" yorumunu yaptı.

3 HİLAL VURGUSU
Aday listesinde kimin önde kimin arkasında olmanın ne önemi var ki. Her bir dava adamı birincidir. Her ne olursa olsun üç hilal milletin elinde yükselecektir. Tam bir kenetlenme için devletin bekaası için güvence olacaksınız. Siz teslim olmadıkta türk milletini parçalamayacaklardır. Alperenler gibi cesaretinizi gösterin.

Yalancı baharlara aramıza sızan provokatörlere izin vermeyin. Anadolu ses bekliyor. Çocuğuna iş isteyenler sizi yanınızda bekliyor. Her yer buradan yükselecek kararı bekliyor. "Ne mutlu türküm" sözünün tökezlememesi için sizlerin gayreti gerekiyor.

TÜRKİYE KARANLIK TÜNELE SOKULMUŞTUR
AKP'nin 'Birlikte yürüdük' masalıyla aziz milletimiz fırtına ortasına itilmiştir. Kalfalık döneminde yıkımın ihalesi yapılmış ve Türkiye karanlık bir tünele sokulmuştur. Erdoğan yeniden iktidara gelirse ustalık dönemini başlatacak ve Allah korusun, Türkiye Cumhuriyeti'nden bahsedilemeyecektir. Bunun adı ve tanımı açıktır. Bu 9. Haçlı Seferidir.

KÜRESEL GÜCÜN PAÇASINA YAPIŞTI
Başbakan Erdoğan ve hükümeti ayakta durabilmek için küresel gücün paçasına yapışmıştır. Geleneklerini inkar eden AKP, bir siyasal proje olarak kendisine verilen ödevleri yapmak için var gücüyle çalışmaktadır. Hesaplar boşuna, hevesler beyhudedir. MHP var oldukça ne AKP ne de küresel güçleri başarıya ulaşamayacaktır.

KAPKAÇCI AKP
Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 28 Ocak 2011'de seçim beyannamemizi açıklamıştık. AKP'nin birkaç gün önce açıkladığı seçim beyannamesinin de ne kadar taklitçi ve temelsiz olduğunu hepimiz gördük. İntihalci ve kapkaçcı AKP, Türkiye için özgün bir öneri getirememiştir. Bu durum, iktidarın siyasi hırsızlık konusunda ne kadar arsız olduğunun görülmesine vesile olmuştur. 2023 projesi MHP'den çalınmıştır.

YGS İLE VURDU
Kopyacıların üremesi için imkan sağlayan AKP, çalıntı projeler üretmen son derece normaldir. Sokaklarımızı hırsızlara, dağlarımızı eşkıyalara, sınavları kopyacılara teslim eden AKP, kendisi de bunu yapmıştır. 2023 hedeflerini ilk kez ortaya koyan, 14 yıl önce MHP olmuştur. Başbakan'ın yüzü kızarmadan söylediği 'ilk 10 ekonomi' hedefini de biz ortaya koyduk. Artık söylecek hiçbir sözü olmayan Başbakan'ın bizi taklitçilikle suçlaması 'terbiye ve ahlak' yoksunluğudur. Başbakan'ın durumu 'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali'dir.

2023'DE NE KUTLAYACAK?
Bu tablo tam bir hayasızlık, ar damarı çatlamış bir iktidarın fotoğrafıdır. Çalıntı bir projeyi yürütecek bir iktidarın Türkiye'ya kazandıracağı birşey yoktur. Okyanus ötesinin projeleriyle Türk milletini ayrıştırmaya çalışan AKP'nin, siyasi ahlaksızlığı afişe olmuştur. İktidar partisinin bugüne kadar ortaya koyduğu politikaları nereden aşırdığı da ortadadır. Cumhuriyeti yıkmak için işbirlikçileriyle çalışan AKP'nin 2023 hedefi nedir? Emperyalizmin gece bekçisi olan AKP Cumhuriyeti bu kadar parçaladıktan sonra 2023'de ne kutlayacak?

TÜRKİYE'YE 'SES VER' ÇAĞRISI
Her yıl 700 bir kişiye iş vermek için ses veriyoruz. Muhtaç ailelerin en az bir ferdine iş vermek için ses veriyoruz. Asgari ücreti 825 liraya çıkarmak için ses veriyoruz. Hilal Kart'la yoksulların ihtiyaçlarını gidermek için ses veriyoruz. Asgari ücretlerden vergi almamak için. Çalışanların ücretlerinin asgari ücret kadarının vergiden muaf tutmak için.

Bölücüye haddini bildirmek, AKP'den hesap sormak için ses ver Türkiye. BOP'u ortadan kaldırmak için ses ver. Okyanus ötesini şaşırtmak, Erivan, Kandil'in belini kırmak için ses ver Türkiye. Ayağa kal aziz milletim uçurumun kenarındayız. Üç hilal seni eski konumuna getirmek için ayağa kal. AKP'nin yaptıklarını burnundan fitil fitil getireceğiz. Dağ bayır demeyin MHP'nin projelerini herkese götürün. Boynu bükük, benzi sarı Anadolu insanına daha iyi Türkiye vaadini iletin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset