Erdoğan yalnız kaldı!

Toplantının adresi aynı ama bu yıl çok sayıda ilk yaşanıyor Genelkurmay Başkanlığı'nın Çakmak Salonu'nda. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığını yaptığı YAŞ toplantısında, masa başında tek başına yer aldı.Bununla da kalmadı YAŞ toplatısındaki ilkler.

Erdoğan yalnız kaldı!

Toplantının adresi aynı ama bu yıl çok sayıda ilk yaşanıyor Genelkurmay Başkanlığı'nın Çakmak Salonu'nda. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığını yaptığı YAŞ toplantısında, masa başında tek başına yer aldı.

Bununla da kalmadı YAŞ toplatısındaki ilkler... Toplantı öncesi emekliye ayrılan kuvvet komutanlarının da koltukları boş kaldı. 16 yerine 11 üye ile toplandı Yüksek Askeri Şura tarihinde ilk kez... Ve ilk kez Orgeneral sayısı bu kadar az oldu.

MASADA TEK BAŞINA

Kritik toplantıda gözlerden kaçmayan bir ayrıntı vardı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha önceki toplantıların aksine masada tek başına oturdu. Genelkurmay Başkanı vekili Orgeneral Necdet Özel, Başbakan'ın yanında yer almadı.

KOLTUKLAR BOŞ KALDI

Kritik toplantı öncesi emekliye ayrılan, Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, istifa ettikleri için Şura'da yer almadı.

Toplantıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlık ediyor. Savunma Bakanı ve komutanlar ise yine yerlerinde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset