Erdoğan vekilleri dinliyor

Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Alfabetik sıraya göre illerin vekilleriyle görüşen Erdoğan, bugün de Manisa vekillerinden başlayarak görüşmelerine devam etti. Milletvekillerine illerindeki mevcut AK Parti'li ba

Erdoğan vekilleri dinliyor
Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Alfabetik sıraya göre illerin vekilleriyle görüşen Erdoğan, bugün de Manisa vekillerinden başlayarak görüşmelerine devam etti. Milletvekillerine illerindeki mevcut AK Parti'li başkanı başarılı bulup bulmadığını soran Erdoğan, alternatif bir isim önermelerini de istiyor. Erdoğan, vekillerin ilçe belediyelerle ilgili eğilimlerini de alıyor.
Genel Başkan Yardımcıları Necati Çetinkaya ve Hüseyin Tanrıverdi, Grup Başkanvekili Sadullah Ergin ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Ataş ile birlikte vekilleri dinleyen Başbakan Erdoğan, gece geç saatlere kadar AK Parti Genel Merkezi'nde çalışmalarını sürdürecek. Erdoğan, pazar günü, yola devam edilmesine karar verilen il ve büyükşehir belediye başkanlarını Ankara'da açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset