Erdoğan ve Obama'dan sürpriz görüşme

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile Suriye konusunda 40 dakika süren bir telefon görüşmesi yaptı.  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama, Suriye konusunda Şam rejiminin sivillere karşı giderek şiddete başvurmas

Erdoğan ve Obama'dan sürpriz görüşme

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile Suriye konusunda 40 dakika süren bir telefon görüşmesi yaptı. 
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama, Suriye konusunda Şam rejiminin sivillere karşı giderek şiddete başvurması, insani krizin derinleşmesi ve geçiş sürecinin aciliyet kesbetmesi konularında aynı kaygılara sahip olduklarını ifade etti. 
 
Erdoğan ve Obama, Suriye kriziyle ilgili Türkiye ve ABD hükümetleri arasında yakın ve etkin işbirliği doğrultusunda önümüzdeki dönemde de beraber çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset