Erdoğan sevgisi yüzde 91.5 çıkardı

Sincik, 12 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'ye yüzde 91.5 oranında oy vererek, Türkiye'de AK Parti'nin en yüksek oy aldığı yer oldu.Adıyaman'ın 20 yıl önce köyden ilçe yapılan 5 bin 200 nüfuslu ilçesi Sincik'in ne hastanesi, ne adliyesi. ne de bankası

Erdoğan sevgisi yüzde 91.5 çıkardı

Sincik, 12 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'ye yüzde 91.5 oranında oy vererek, Türkiye'de AK Parti'nin en yüksek oy aldığı yer oldu.

Adıyaman'ın 20 yıl önce köyden ilçe yapılan 5 bin 200 nüfuslu ilçesi Sincik'in ne hastanesi, ne adliyesi. ne de bankası var. İçme suyu bile yetersiz olan ilçede halk, adliyeyle ilgili işleri; memurlarsa maaş almak için en yakın ilçe olan Kahta'ya gitmek zorunda.

Hastalar ise daha yakın olan Malatya'ya götürülüyor. Ve Malatya'ya giden yollar asfalt değil. Ama tüm bu olumsuzluklara rağmen Sincik, 12 Haziran genel seçimlerinde AK Parti'ye yüzde 91.5 oranında oy vererek, Türkiye'de AK Parti'nin en yüksek oy aldığı yer oldu. Halk bu rekoru Başbakan Tayyip Erdoğan'a duyulan sevgiye bağlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler