Erdoğan "Sana şöyle bir çakarım"

Sigara içen vekillerine her fırsatta laf atan Başbakan Erdoğan'ın hışmına bu kez de Tokat Milletvekili Zeyid Aslan uğradı.Yeni Şafak gazetesinin haberine göre; Anayasa görüşmeleri nedeniyle Meclis'te milletvekilleri ile birlikte saatlerce mesai yapan Başb

Erdoğan "Sana şöyle bir çakarım"

Sigara içen vekillerine her fırsatta laf atan Başbakan Erdoğan'ın hışmına bu kez de Tokat Milletvekili Zeyid Aslan uğradı.

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre; Anayasa görüşmeleri nedeniyle Meclis'te milletvekilleri ile birlikte saatlerce mesai yapan Başbakan Erdoğan, Meclis Bahçesi'ne çıkarken, Zeyid Aslan'la karşılaştı.

Aslan'a "nereden geliyorsun" diye soran, Erdoğan, Aslan'ın sigaradan geldiğini anlayınca, "Yoksa sen hâlâ sigarayı bırakmadın mı?" diye sordu, ardından da esprili bir şekilde "Sana şöyle bir çakarım" dedi.

Bu duruma şahit olan Trabzon Milletvekili Mustafa Cumhur, "Sayın Başbakanım Zeyid Aslan'a çok sert baktınız" dedi.

Başbakan Erdoğan, bunun üzerine "Bu benim 6 numaralı bakışım. Zeyid bunu iyi bilir" diye karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset