Erdoğan: Provakasyonlara aldırış etmemekteyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda provakasyonlara asla aldırış edilmeyeceğini söyledi.

Erdoğan: Provakasyonlara aldırış etmemekteyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı.

Sorunları diyalog yoluyla çözüme kavuşturma niyetindeyiz diyen Erdoğan, "Provakasyonlara aldırış etmemekteyiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2 bin yıllık geçmişi olan köklü ve kadim bir devlettir. Hiçbir komplekse kapılmadan, içinden geçtiğimiz tüm süreçleri vakur ve olgun şekilde yürütmekte, ısrarlı provakasyonlara asla aldırış etmemekteyiz.

Biz, samimi her çağrıya kulak vererek diplomasiye olabildiğince alan kazandırmak, sorunları diyalog yoluyla herkesin kazanabileceği bir çözüme kavuşturmak niyetindeyiz. Ülkemizin bir damla suyunu da bir karış toprağını da bu vizyonla savunmayı sonuna kadar sürdüreceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler