Erdoğan Oyunu Alkışlarla Kullandı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili genel seçimlerinde oyunu İstanbul'da kullandı.

Erdoğan Oyunu Alkışlarla Kullandı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili genel seçimlerinde oyunu İstanbul'da kullandı. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte saat 13.00'te oyunu kullanacağı Üsküdar Emniyet Mahallesi'ndeki Burhaniye İlköğretim Okulu'na gelen Erdoğan, burada toplanan vatandaşlarca alkışlandı.

Vatandaşlar, karşılama sırasında ''Türkiye seninle gurur duyuyor'' ve ''Başbakan Erdoğan'' sloganları attı. Başbakan Erdoğan, daha sonra oyunu kullanacağı 2165 numaralı sandığın bulunduğu 3/B sınıfına girdi.

Erdoğan, sandık başkanlığı yapan okulun müzik öğretmeni Elif Oral ve sandık görevlilerinin tek tek ellerini sıktıktan sonra seçmen pusulasını görevlilere vererek oy pusulasını aldı. Oyunu kullanan Erdoğan'ın sol işaret parmağı, görevliler tarafından mürekkeple boyandı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra oyunu kullanan eşi Emine Erdoğan ile birlikte boyalı işaret parmağını basın mensuplarına göstererek poz verdi. Basın mensuplarına açıklamalarda da bulunan Erdoğan, oy kullanma işlemi tamamlandıktan sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte vatandaşları selamlayarak okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset