Erdoğan ödülünü almaya gidiyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, 14-15 Eylül 2012 tarihlerinde Bosna Hersek'e resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.Başbakan Tayyip Erdoğan'ın üç ülkeyi kapsayan resmi gezisinin son durağı Bosna Hersek olacak. Erdoğan, Azerbaycan ve Ukrayna'daki temaslarının ardında

Erdoğan ödülünü almaya gidiyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, 14-15 Eylül 2012 tarihlerinde Bosna Hersek'e resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın üç ülkeyi kapsayan resmi gezisinin son durağı Bosna Hersek olacak. Erdoğan, Azerbaycan ve Ukrayna'daki temaslarının ardından 14 Eylül Cuma günü Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya geçecek.

Başbakan Erdoğan'a, ziyaretinde Saraybosna'nın kuruluşunun 550. yıl dönümü nedeniyle şehrin kurucusu, Osmanlı devlet adamı İsabey İshakoviç (İshakoğlu İsa Bey) adına verilen ödül takdim edilecek.

Bölgedeki barış ve istikrara yaptığı katkılar dolayısıyla ödül verileceği açıklanan Başbakan Erdoğan'a ödülü, 15 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek törenle verilecek.

Resmi temasları çerçevesinde Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ve Konsey'in diğer üyeleriyle biraraya gelecek olan Erdoğan, Bakanlar Konseyi Başkanı Vyekoslav Bevanda ile de görüşecek.

Saraybosna Üniversitesi'nde öğrencilere hitaben bir konuşma yapacak olan Başbakan Erdoğan'ın, 15 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde Bosna Hersek'ten ayrılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset