Erdoğan O Slogana Karşı

Erdoğan, "Demokrasilerde, muhalefet varsa demokrasi güçlüdür. Muhalefet yoksa demokrasi güçsüzdür.

Erdoğan O Slogana Karşı

Başbakan Erdoğan, Üsküdar'daki evinin önünde sevgi gösterileriyle karşıladı. Partililerin "Bir gün herkes AKP'li olacak" sloganları üzerine Erdoğan, "Demokrasilerde, muhalefet varsa demokrasigüçlüdür. Muhalefet yoksa demokrasi güçsüzdür. Demokrasiler muhalefetsiz olmaz" diye konuştu.
Evinin önünde kalabalığa hitap eden Erdoğan, demokratik, laik bir sosyal hukuk devleti anlayışıyla daha ileri bir demokrasi ve daha ileri bir Türkiye için çalışacaklarını söyledi. Alkışlar ile karşılanan Erdoğan, daha sonra dinlenmek üzere evine girdi.

Erdoğan akşam saatlerinde eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ana uçağıyla İstanbul'a geldi. Evinin önünde 500 kişilik bir grup tarafından karşılanan Erdoğan, grubu selamlayarak, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Erdoğan, "Demokratik, laik bir sosyal hukuk devleti anlayışıyla, daha ileri bir demokrasi ve daha ileri bir Türkiye için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Erdoğan, Türkiye'yi 4.5 yılda kriz ülkesi olmaktan çıkarıp, huzur ülkesi haline getirdiklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset