Erdoğan muhalefeti topa tuttu!

Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde il başkanları toplantısında konuşuyor.Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:12 haziran seçimleri AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu bir kez daha gösterdi.Bütün bölgelerde AK Parti kazandı. Bazılar

Erdoğan muhalefeti topa tuttu!

Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde il başkanları toplantısında konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

12 haziran seçimleri AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bütün bölgelerde AK Parti kazandı. Bazıları gibi güneydoğu sadece Diyarbakır olarak görmüyoruz. AK Parti İstanbullunun da, Konyalının da Batmanlının da partisidir.

Önümüzdeki dönemde ülkemizi daha çok demokrasiyle taçlandırmak en büyük çabamız olacaktır.

Siz bakmayın Türkiye'nin sevincine gölge düşürmek isteyen ehliyetsiz, liyakatsiz insanların bir bardak suda kopardıkları fırtınaya...

Bakınız, memleket adına, millet adına, ülke adına ne pozitif bir cümle kurabiliyorlar, ne gelecek için bir umut olabiliyorlar. Türkiye'nin onurunu yaralamak pahasına, ülkenin itibarına gölge düşürmek pahasına muhalefet ediyorlar. Ne acıyı, ne sevinci paylaşabiliyorlar

Yola çıktığımız ilk günden bu yana milletimizin uzağında olmadık. Hiçbir zaman toplumun taleplerine kulak tıkamadık.

Evlere şenlik bir muhalefetimiz var. Toplantı yapmamızı eleştiriyorlar. Dar mercekli bir muhalefetimiz var. Bunlar çırak bile olamaz.

Bunlar ülke yönetemezler. Ana muhalefet partisi krizden medet umuyor.

Kriz psikolojisinin bizi esir almasına izin vermiyoruz, izin vermeyeceğiz. Milletin cebinden çıkan her kuruşun sorumluluğunu hissediyoruz.

KRİZ DÖNEMİ TÜYOLARI

Hükümetimiz, önleyici bir yaklaşımla sorunlar kapımızı çalmadan bunları nasıl bertaraf edeceğimizin mücadelesini veriyor. Bu çerçevede önlemlerimizi alıyoruz. Küresel ekonomide yaşanan son gelişmeler orta ve uzun vadede Türkiye'yi bu kez inşallah teğet bile geçmeyecektir.

Benim bu noktada milletimden tek bir ricam var. Ramazan ayını da bir imkan bilerek lütfen israftan kaçının. Bakın, birilerinin dediği gibi 'harcama yapmayın' falan demiyorum. Ne demek harcama yapmayın. Tabii ki harcama yapacaksınız. Piyasada bu hareketlilikler olacak. Ama israf etmeyeceksiniz. Biz israf etmeyeceğiz. İsraf ekonomisinden yana değil, verim ekonomisinden yana olacağız.

Araba almayın ev alın kiradan kurtulun, lüks eve geçmeyin olduğunuz yerde kalın.

KILIÇDAROĞLU'NUN ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Şu mübarek ayda yanı başımızda yaşananlar yüreğimizi yakıyor. Bizde de olmuyo mu oluyor. Yolda yürüyen güvenlik güçlerimizin ensesinden vurarak şehit ediliyor. Ramazan da bile durmuyorlar.

Biz, Suriye iç meselemizdir derken bizi eleştirenler oldu. Biz bu cümleyi kurarken aramızdaki kardeşlik bağına güvenerek bunları söyledik.

AK Parti gittiği her yerde sadece Türkiye'nin mesajını iletmiştir. Dışişleri Bakanımız, bölge hakkındaki projeksiyonumuzu açıkça komşu bir ülkenin cumhurbaşkanına iletirken, bakanımızın oraya Türkiye'nin mesajını değil de başka bir ülkenin mesajını götürdüğünü iddia etmek, bir büyük gafletin değilse, şifa bulmaz bir cehaletin ilanı değil midir?

Türkiye'nin Suriye elçisi Hama'ya giderek kenti ziyaret etti. Elçimiz Suriye ordusunun kentten çekildiğini söyledi. Suriye'nin yapacağı tek şey reform yapmaktır.

AFRİKA'DAKİ KITLIK

Somali'de binlerce insan hergün ölüme yürüyor. Gelişmiş ülkelerden de ses çıkmıyor. Bunların bu duyarsızlığı kabul edilecek bir durum değildir.

Uluslararası toplum şimdi güç birliği yapmayacaksa ne zaman yapacak.

Türkiye olarak, STK'lar, Kızılay, TİKA  ve daha bir çok kurum Somali için harekete geçti.

Ben ailemle Somali'ye gideceğim.

Başbakanlık olarak bir genelge yayınlayarak halkımıza yardım çağrısında bulunacağız.

Unutmayın veren el alan elden her zaman daha hayırlıdır.

 Siyasetin sınırları ülkelerin sınırlarını aşıyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler