Erdoğan için deve kesecek!

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya miting için geleceğini öğrenen bir vatandaş, alışılmışın dışında bir karşılama hazırladı. Vatandaş, Başbakan'ı karşılamak için Aydın'dan 2 deve getirdi.Başbakan Erdoğan'ın 17 Mayıs Salı günü Malatya'da yapacağı

Erdoğan için deve kesecek!

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya miting için geleceğini öğrenen bir vatandaş, alışılmışın dışında bir karşılama hazırladı. Vatandaş, Başbakan'ı karşılamak için Aydın'dan 2 deve getirdi.

Başbakan Erdoğan'ın 17 Mayıs Salı günü Malatya'da yapacağı seçim mitinginin hazırlıkları aralıksız sürerken, bir vatandaş Başbakan'a olan sevgisini farklı bir şekilde göstermek için kolları sıvadı. Ahmet Bayrak isimli vatandaş, Aydın'ın Nazilli ilçesinden 2 deve satın alarak Malatya'ya getirdi. Develeri süsleyerek canlı hayvan pazarına çıkartan Ahmet Bayrak, Başbakan'ın Malatya'ya gelişi sırasında karşılamada devleri keseceğini söyledi.

Develerin bekletildiği hayvan pazarındaki yeri AK Parti bayrakları ve Başbakan Erdoğan resimleriyle donatan Bayrak, AK Parti ve Başbakan'ı gönülden sevdiğini belirterek, "Başbakanımızı Malatya'ya gelişinde karşılayacağım ve develeri keseceğim." dedi. Bu fikrin kendisine ait olduğunu belirten Ahmet Bayrak, "Kendi kendime söz verdim, dedim ki AK Parti 3. defa iktidar olursa 2 deve keseceğim. Bu girişimde hiç kimsenin bir katkısı yok, her şeyi kendi başıma yaptım." şeklinde konuştu.

Başbakan'ın sevdalısı olduğunu kaydeden Bayrak, AK Parti'nin bu dönemde tek başına iktidara gelmesinden sonra Ankara'ya gidip Başbakan'ın elini öpmek istediğini de söyledi.

Süslenen kurbanlık develere canlı hayvan pazarındaki vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset