Erdoğan: Hopa'ya eşkıya indi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hopa mitingi öncesi ve sonrasında yaşanan olayları yorumladı.Başbakan Erdoğan, Hopa'da yaşanan olaylar hakkında şunları söyledi: "Ben Hopa'ya eşkıyaların indiğini bilmiyordum. Meğerse eşkıya Hopa'ya da inmiş ve ne yazık ki t

Erdoğan: Hopa'ya eşkıya indi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hopa mitingi öncesi ve sonrasında yaşanan olayları yorumladı.

Başbakan Erdoğan, Hopa'da yaşanan olaylar hakkında şunları söyledi: "Ben Hopa'ya eşkıyaların indiğini bilmiyordum. Meğerse eşkıya Hopa'ya da inmiş ve ne yazık ki taşlarla araçlarımıza saldırdılar. CHP'nin devasa bir pankartı yanında, "Tek yol sokak, tek yol devrim" diyor. Altındaki imza 'halk evleri' diyor. CHP kimlerle iş tutuyor bilmenizi istiyorum.

Bu CHP ve ekibine 12 Haziran'da hesap sormaya var mıyız? Kimler kimlerle el ele dolaşıyor görelim. Bunlar 12 Haziran'da da CHP'si, MHP'si, BDP'si el ele vermediler mi? Hedefte AK Parti var fakat AK Parti kimin şahsında var, milletin şahsında var. Bizim rotamızı çeteler değil millet çizdi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler