Erdoğan: Hadlerini bildiririz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ”Biz her türlü terör örgütüne, illegal yapılanmaya, çeteye karşı amansız mücadele vermekte olan bir devletiz. Halkı nezdinde meşruiyetini yitirmiş çete devletlerine, halkına devlet terörü uygulayanlara ve Türkiye’nin büyüklü

Erdoğan: Hadlerini bildiririz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ”Biz her türlü terör örgütüne, illegal yapılanmaya, çeteye karşı amansız mücadele vermekte olan bir devletiz. Halkı nezdinde meşruiyetini yitirmiş çete devletlerine, halkına devlet terörü uygulayanlara ve Türkiye’nin büyüklüğünü test etmeye kalkanlara da hadlerini bildirmekten asla kaçınmayız” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ”Bize yönelik hasmane tutumlara, bize yönelik saldırılara, tehditlere karşı var olan gücümüzle, aynı zamanda tarihimizden aldığımız güç ve ilhamla en sert şekilde karşılık verir, gerekeni yapmakta asla tereddüt etmeyiz” dedi.

Erdoğan, ”Türkiye olarak, Türk milleti olarak saldırı niyetinde değiliz. Biz, barışı korumak, istiklalimizi korumak, Türkiye’ye, birlik ve bütünlüğümüze yönelik her tehdidi bertaraf etmek için, yani savunma için yatırım yapıyoruz. Bizim hiç bir ülkenin topraklarında asla ve asla güzümüz yok. Biz hiç bir ülkeye hasmane tutum sergilemiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset