Erdoğan Gülen'i ülkeye davet etti

Başbakan Erdoğan Türkçe Olimpiyatları kapanışında konuşma yaptı. Başbakan Erdoğan Amerika'da bulunan Gülen'i hasret bitsin diyerek Türkiye'ye davet etti.Başbakan Erdoğan konuşmasında, ''Kardeşlerim gurbet hasrettir. Hasret, bedeli çok ağırdır. Biz şu vata

Erdoğan Gülen'i ülkeye davet etti

Başbakan Erdoğan Türkçe Olimpiyatları kapanışında konuşma yaptı. Başbakan Erdoğan Amerika'da bulunan Gülen'i hasret bitsin diyerek Türkiye'ye davet etti.

Başbakan Erdoğan konuşmasında, ''Kardeşlerim gurbet hasrettir. Hasret, bedeli çok ağırdır. Biz şu vatanın hasreti ile yananları aramızda görmek istiyoruz. Gurbet aynı zamanda garipliktir.

Biz garipliğe tahammül edemeyiz. Bu sıla hasreti artık bitmelidr. Bitsin istiyoruz. Doğrusu ben şu andaki hareketinizle bu hasretin bitmesi gerektiğin anlıyorum. Öyleyse bitsin bu hasret diyelim. Ve bu anlamlı gecede kadim bir medeniyetin evlatları olarak Türkçe olarak sesleniyorum. Gurbeti bir kenara, hasreti bir kenara bırakalım diyorum.'' dedi. 

(Erdoğan hasretin bitmesi gerektiğini söylediği anda dakikalarca ayakta alkışlandı)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset