Erdoğan, Gökçek için ne dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çalışma ziyaretinde bulunan Gürcistan Başbakanı Mgaloblişvili ile Başbakanlık Merkez Bina'da bir araya geldikten sonra bir basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, gazetecileri

Erdoğan, Gökçek için ne dedi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çalışma ziyaretinde bulunan Gürcistan Başbakanı Mgaloblişvili ile Başbakanlık Merkez Bina'da bir araya geldikten sonra bir basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, gazetecilerin Ankara'da Melih Gökçek'in aday olup olmayacağı sorusuna şöyle yanıt verdi: "Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımızı açıklayacağımızı söylemiştik. 5 tane ili açıkladık. Ankara da bizim için önemli bir ilimiz. Şu an arkadaşlarımız birçok denek üzerinde anketlerini sürdürüyor. Sonuca göre kararımızı açıklayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset