Erdoğan Gazetecilere El Salladı

Başbakanlık Merkez Binadaki toplantı, saat 11.30'da başladı.Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Merkez Binaya gelişinde Devlet Bakanı Beşir Atalay tarafından karşılandı.Erdoğan, Başbakanlık merdivenlerinden çıkarken, foto muhabirleri ve kameramanlar seslenerek

Erdoğan Gazetecilere El Salladı

Başbakanlık Merkez Binadaki toplantı, saat 11.30'da başladı.Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Merkez Binaya gelişinde Devlet Bakanı Beşir Atalay tarafından karşılandı.

Erdoğan, Başbakanlık merdivenlerinden çıkarken, foto muhabirleri ve kameramanlar seslenerek poz vermesini istediler. Bunun üzerine basın mensuplarına el sallayan Erdoğan, "El sallıyorum ama bu bir veda değil" dedi.

Bu arada, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun Gümülcine'de bulundukları için Bakanlar Kurulu toplantısına katılamadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset