Erdoğan eski dostuyla helalleşti!

Başbakan Tayyip Erdoğan, 12 Haziran seçimlerinden sonra başlattığı helalleşme adımını sürdürüyor.Başbakan Erdoğan yakın çevresindeki iş adamlarından Cihan Kamer'le de helalleşti. AKP Genel Merkezi'nin seçim gecesi ağır misafirleri vardı. Özellikle Erdoğan

Erdoğan eski dostuyla helalleşti!

Başbakan Tayyip Erdoğan, 12 Haziran seçimlerinden sonra başlattığı helalleşme adımını sürdürüyor.

Başbakan Erdoğan yakın çevresindeki iş adamlarından Cihan Kamer'le de helalleşti. AKP Genel Merkezi'nin seçim gecesi ağır misafirleri vardı. Özellikle Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Ramsey'in sahibi Remzi Gür, AK Parti'nin kurucularından iş adamı Cüneyd Zapsu ve Atasay'ın sahibi Cihan Kamer, Genel Merkez'in 8. katına gelerek Erdoğan'ı tebrik etti.

Gür ve Zapsu'yla Erdoğan'ın yanına giden Kamer, son 6 aydır Başbakan'la görüşemiyordu. Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir belediye Başkanlığı döneminden itibaren ailece görüşen Kamer, son aylarda diyalog kuramamaktan yakınıyordu. Hatta Erdoğan'ın randevu  vermemesi üzerine araya hemşehrisi Vestel'in sahibi Ahmet nazif zorlu girdi. Buna rağmen Erdoğan Kamer görüşmesi olmadı. Erdoğan'ın tepkisine neden olan ve randevu dahi vermesini sağlayan krizin nereden kaynaklandığı ise bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset