Erdoğan: Çeker giderim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hindistan gezsinde basına kapalı yapılan toplantıda "Seçimlerde partim ikinci olursa genel başkanlığı bırakır, çeker giderim" dediği öne sürüldü. Başbakan bu toplantıda işadamlarının sorunlarını da dinled. Erdoğan, kendis

Erdoğan: Çeker giderim
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hindistan gezsinde basına kapalı yapılan toplantıda "Seçimlerde partim ikinci olursa genel başkanlığı bırakır, çeker giderim" dediği öne sürüldü. Başbakan bu toplantıda işadamlarının sorunlarını da dinled.

Erdoğan, kendisinin de bir başbakan olarak hâlâ bürokrasiyle uğraştığından dert yandı. Özel sektör-hükümet dayanışmasıyla bürokrasiyi aşacaklarına inandığını dile getiren Erdoğan, "Bakın ben mücadeleden yılmadım, yılmayacağım. Oy kaygım yok. Milletim beni iktidardan alırsa başımızın üstünde yeri var. Hiçbir şeyi iktidar kaygısıyla yapmıyorum ve açık söyleyeyim, seçimlerde partim ikinci olursa genel başkanlığı bırakırım." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset