Erdoğan Bush görüşüyor

ABD Başkanı George W. Bush ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşme TSİ 20.15'te başladı.Beyaz Saray'daki görüşmeye; Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay İki

Erdoğan Bush görüşüyor

ABD Başkanı George W. Bush ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşme TSİ 20.15'te başladı.

Beyaz Saray'daki görüşmeye; Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ergin Saygun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ertuğrul Apakan, Başbakanlık Başdanışmanı Ahmet Davutoğlu ve Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy da katılıyor.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, Beyaz Saray'a, giriş için planlanan kapısının karşısında yaklaşık 100 kişilik bir grubun gösteri yapması nedeniyle bir başka kapıdan giriş yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset