Erdoğan böyle pas geçti

Geçirdiği kalp krizi sonucu önceki gün hayatını kaybeden eski bakanlardan Necati Çelik için Ankara'da Hak-İş, TBMM ve Kocatepe Camii'nde törenler düzenlendi. RefahYol hükümetinin Çalışma Bakanı Çelik için Kocatepe'de kılınan cenaze namazına, o dönem devle

Erdoğan böyle pas geçti
Geçirdiği kalp krizi sonucu önceki gün hayatını kaybeden eski bakanlardan Necati Çelik için Ankara'da Hak-İş, TBMM ve Kocatepe Camii'nde törenler düzenlendi. RefahYol hükümetinin Çalışma Bakanı Çelik için Kocatepe'de kılınan cenaze namazına, o dönem devlet bakanı olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı.

GÜL SELAM VERDİ ERDOĞAN PAS GEÇTİ
Cenazeye katılan eski Delet Bakanı Abdüllatif Şener ve Başbakan Erdoğan arasındaki soğukluk dikakt çekti. Erdoğan, Şener'e selam vermedi ve pas geçti. Cumhurbaşkanı Gül ise cenazeye katılan Şener'i gülümseyerek selamladı.

ERBAKAN KATILMADI
TBMM'deki törene eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın gelme ihtimali üzerine tekerlekli sandalye getirildi. Ancak Erbakan ne Meclis'teki ne de camideki törene katıldı.

Kocatepe Camii'ndeki törene Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra bakanlar, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, milletvekilleri, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile milletvekilleri ve sendikacılar katıldı.

Erdoğan, Çelik'in tabutunu cenaze arabasına kadar taşıdı. Gül ve Erdoğan, Necati Çelik'in oğlu Ali Çelik ve yakınlarına başsağlığı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset