Erdoğan Bayraktar Sanayide

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar,  AK Parti iktidarının 8,5 yılda ülkeye büyük yatırımlar kazandırdığını belirterek, “Ülkemizi çağ atlatan yatırımlara karşı birçok yatırımda engellenmeye çalışılıyor. Ancak biz her

Erdoğan Bayraktar Sanayide

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar,  AK Parti iktidarının 8,5 yılda ülkeye büyük yatırımlar kazandırdığını belirterek, “Ülkemizi çağ atlatan yatırımlara karşı birçok yatırımda engellenmeye çalışılıyor. Ancak biz her şeye rağmen hizmete devam edeceğiz” dedi.

 

Trabzon Büyük Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Bayraktar, esnaflar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz ve partililerle birlikte sanayi esnafını gezdi.

 

İşyerlerini ziyaret eden Bayraktar, görüştüğü esnaflarla yakından ilgilendi. Girdiği bir dükkanda işyerindeki ustanın ricası üzerine radyatör lehimi yapan Bayraktar, esnafların çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden sanayi esnafı, en büyük sıkıntılarının yetişmiş ara eleman eksiği olduğunu kaydettiler. Sanat okulu mezunlarının yüksek ücret istediklerini ve çırak bulmakta sıkıntı çektiklerini ifade ettiler.

 

Talepleri ve sorunları tek tek not alan Bayraktar, hedeflerinin modern bir sanayi sitesi kurmak olduğunu belirtti. Bayraktar, “Alt yapı eksikleri tamamlanmış, hamam, spor tesisi gibi sosyal alanlarında yer aldığı dört dörtlük bir sanayi sitesi yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

ESNAFIN AKYAZI SORUSU

Akyazı Spor Kompleksi Projesi hakkında esnafların sorularına da cevap veren Erdoğan Bayraktar, şunları söyledi: “Muhalif partiler bizim yatırımlarımızın gerçekleşmemesini istiyor. Onlar engellemeye çalışacak, biz yapmaya devam edeceğiz. Oraya modern bir stat inşa edeceğiz, bakın göreceksiniz” dedi.

 

ÇAY OCAĞI ÖNÜNDE SOHBET

Sanayi sitesinde bir çay ocağı önünde oturarak esnaflarla sohbet eden Bayraktar, Türkiye’nin hızlı bir gelişim ve modernleşme içinde olduğunu vurguladı. “Türkiye modernleşiyor, Türkiye çağ atlıyor” diyen Bayraktar, şunları söyledi: “Bizde bu gelişmeye destek olmalıyız. İşte görüyorsunuz kişi başı milli gelir 3 bin dolardan 10 bin dolara çıktı. Bu artarak devam edecek. Ekonomide, sağlıkta, eğitimde ciddi çalışmalar var. İstikrarlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset