Erdoğan Bayraktar destek istedi!

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin lider bir ülke konumuna geldiğini söyledi. Seçim gezilerini Köprübaşı ilçesinde sürdüren Bayraktar, AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanlığı’nda partili

Erdoğan Bayraktar destek istedi!

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin lider bir ülke konumuna geldiğini söyledi.

 

Seçim gezilerini Köprübaşı ilçesinde sürdüren Bayraktar, AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanlığı’nda partililere hitaben bir konuşma yaptı. Erdoğan Bayraktar, diğer partilerin milletin kafasını karıştırmakla uğraştığını belirterek, “Ben özellikle sizden istirham ediyorum. Teferruata takılmamak lazım. İş yapan icraat yapan yatırım yapan hata yapar ve her şey yapılmış değil. Eksiklerimiz vardır. 2002 yılına kadar Türkiye koalisyonlarla idare edildi. Dövizle insanımızı yurt dışına çıkıyordu. Paramızın önünde 6 sıfır vardı.

 

Enflasyonların yüzde 60 olduğunu, Türkiye’nin dünyada itibarının zayıfladığını borç almak için IMF’nin kapısında dilendiğimizi bir çok zorlukların olduğunu bizler biliyoruz. Geldiğimiz nokta bizim için yeterli değil ama o kadar net gözüküyor ki, Türkiye’de bu son 8,5 yılda çok ciddi idari reform ve düzenlemeler yapılmıştır. Bu milletin kendi kendisini idare edecek, kendi sivil Anayasası’nı yapma kapısı aralanmıştır” dedi.

 

AK Parti iktidarıyla Türkiye lider ülke konumuna geldiğini ifade eden Bayraktar,’’Ana büyük fotoğraf budur. Büyük fotoğrafa bakmak lazım. Detaylarda bizim yüzde 15 kusurlarımızı, diğer tablonun yüzde 80’nin önüne koyanlar bu memlekete en büyük kötülüğü yaparlar. Avrupa Türkiye’ye gıptayla bakıyor. Dünyaya verdiğimizi fotoğraf budur” diye konuştu.

 

Köprübaşı’nın Türkiye’de çok farklı yeri olduğunu da vurgulayan Erdoğan Bayraktar “Köprübaşı gerçekten çok önemli bir yer. Nüfusumuz az ama dışarıda çok insanı var. Çok kıymetli insanlar buradan yetişti. Rahmetli Adnan Kahveci, valimiz Recep Yazıcıoğlu, Bakanımız Mustafa Sait Yazıcıoğlu, milletvekilimiz Alaattin Kurt. Burası önemli bir yerdir. Bu bakımdan sizler çok önemlisiniz. Ben de sizden birisi kardeşiniz olarak heyecanla çalışma kulvarının içine girdik. Bu bakımdan sizden bugüne kadar olduğu kadar çok daha gayretli çalışmanızı istiyorum. Sizden destek bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

“Ben icraatçı bir kişiyim” diyen Bayraktar “Yani amelelikten, işçilikten, uygulamadan, icraattan, gelen birisiyim. Öyle kalem efendisi değilim. Elleri harçlı, ayakları çizmeli ‘demekle değil, yapmakladır’ bizim bir lafımız vardır. Bura benim yörem kendi ilçem, hep birbirine benziyoruz, alabildiğine ben köylüyüm köyden yetiştim. Köyün şartlarını bilirim. Kendi yöresini unutan birisi değilim” ifadelerini kullandı.

 

Bayraktar, esnaf ziyaretinin ardından Köprübaşı Adnan Kahveci Hastanesi ziyaret etti, çocuklara ise oyuncak dağıttı. Beşköy beldesinde de Adnan Kahveci İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden ve öğrencilerine oyuncak dağıtan Bayraktar, Cuma namazı öncesi Afet Şehitler Anıtı önünde dua ettikten sonra Cuma Namazı’nı kıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler