Engelli vekile tekme tokat dayak

Kayseri Barosu'nun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinliğe konuşmacı olarak katılan İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, kendisinin de İstanbul'da otopark çetesinden dayak yediğini açıkladı. DAYAKÇI ÇETE HAKLI BULUNDUİstanbul Milletvekil

Engelli vekile tekme tokat dayak

Kayseri Barosu'nun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinliğe konuşmacı olarak katılan İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, kendisinin de İstanbul'da otopark çetesinden dayak yediğini açıkladı.

 

DAYAKÇI ÇETE HAKLI BULUNDU

İstanbul Milletvekili Pavey olayı şöyle anlattı:

"2004'te yabancı bir grup delegasyon için İstanbul'a gelmiştim. Yine kadına şiddeti konuşuyorduk. 30 kadar İsrailli delegasyonu gezdirdim. Akşam oldu misafirlerimizle yemek yedikten sonra otellerine bırakırken, ara sokaklardan birinde misafirin ayağının üstünden araba geçti. Otopark çetesi, yer kapma çabası yaparken yaşandı sorun. Ben 'Böyle yapmamalısınız derken, misafirimi korumaya çalışırken' çete üyesinden dayak yedim sokakta. Yerlere düşerek, herkesin gözü önüne bayağı tekme tokat dayak yedim. Protez olan bacağım kırıldı, ayağa kalkmam çok zor. Ama, önemli olan bundan sonrası. İlk tepki 'Engelli, sakat bir kadın olarak sokakta ne işin var?' Polis tarafından, hakim tarafından aynı soru soruldu. Davada herkesin ortasında beni döven çete üyesi haklı bulundu. Benim başıma gelirken, en korunaksız kadınların başına kim bilir neler geliyordur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset