Emniyet'te tütün krizi!

Ergenekon soruşturması kapsamında önceki gün gözaltına alınan Oda TV yazarlarından Müyesser Yıldız, Emniyet'te avukatından sigara istedi. Yasak olduğu için avukatı sigara vermek istemedi, Müyesser Yıldız da tütünleri çiğnedi. Durumu farkeden polisler avuk

Emniyet'te tütün krizi!

Ergenekon soruşturması kapsamında önceki gün gözaltına alınan Oda TV yazarlarından Müyesser Yıldız, Emniyet'te avukatından sigara istedi. Yasak olduğu için avukatı sigara vermek istemedi, Müyesser Yıldız da tütünleri çiğnedi. Durumu farkeden polisler avukatı hakkında tutanak tuttu.

 

Ergenekon soruşturması kapsamında önceki gün gözaltına alınan Oda TV yazarlarından Müyesser Yıldız, avukatı Ali Altay ile bu sabah bir araya geldi. Yıldız, avukatı Altay'dan sigara istedi. Ancak Altay, yasak olduğu gerekçesiyle sigara vermedi. Bunun üzerine Yıldız, sigaranın tütünlerini çıkararak çiğnemeye başladı. Durumu fark eden polis ekipleri odaya girerek duruma müdahale etti. Yıldız'ın ağzındaki tütünler çıkarıldı. Avukat Ali Altay dışarı çıkarıldı. Polis, avukat Altay hakkında “Gözaltındaki bir kişiye yabancı madde vermekten" tutunak tuttu. Ancak avukat Altay, tutanağı imzalamadı. Bunun üzerine tutanağa avukatın imzalamadığına dair şerh düşüldü. Tutulan tutanak savcılığa gönderilecek. Polis, çiğnediği maddenin tütün olup olmadığını belirlemek için Yıldız'dan kan ve idrar tahlili alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset