Emine Erdoğan sesiyle şaşırttı

Başbakan Recap Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Şanlıurfa Valiliği tarafından ’Aile Haftası’ kapsamında düzenlenen ’Bir yastıkta yarım yüzyıl’ toplantısına katıldı. Programda sanatçı Muazzez Ersoy’un söylediği ’Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ şarkısı

Emine Erdoğan sesiyle şaşırttı

Başbakan Recap Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Şanlıurfa Valiliği tarafından ’Aile Haftası’ kapsamında düzenlenen ’Bir yastıkta yarım yüzyıl’ toplantısına katıldı. Programda sanatçı Muazzez Ersoy’un söylediği ’Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ şarkısına Emine Erdoğan da eşlik etti.

Emine Erdoğan, Şanlıurfa Valiliği’nin ’Aile Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlediği toplantıya katılmak üzere bu sabah uçakla kente geldi. İlk olarak Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen ve yarım asırdır aynı yastığa baş koyan 250 çiftle buluşan Emine Erdoğan, salona girişinde zılgıt ve alkışlarla karşılandı.

EMİNE ERDOĞAN’IN KONUŞMASI

Ardından söz alan Emine Erdoğan ise salonda bulunan 250 çiftle Şanlıurfa’da bulunmanın mutluğunu dile getirdi. Bir yastıkta yarım yüzyıl geçiren, topluma örnek teşkil eden çiftleri ödüllendirdiklerini belirten Emine Erdoğan, "Ben, bu çiftlerimizi de tebrik ediyorum. Evliliklerinin, mutluluklarının, sağlıklarının daim olmasını diliyor, Allah’tan onlara bir ve beraber nice uzun ömürler nasip etmesini temenni ediyorum" dedi.

Ailenin kendileri için en değerli, en kutsal, en çok sahip çıkmamız gereken zenginlik olduğunu belirten Emine Erdoğan, şunları söyledi:

"Hayat nasıl ailede başlıyor ve en önce aile içinde şekilleniyorsa; bizim kadim medeniyetimiz de aile yoluyla ayakta kalmış, aile sayesinde bugünlere ulaşmıştır. Aileyi kaybeden bir toplumun, ayakta kalabilmesi asla ve asla mümkün değildir. Eğer aile çatısı yıkılırsa, toplum darmadağın olur, insan yıkılır, insanlık yıkılır. Elbette devlet, anayasayla, yasalarla, alacağı tedbirlerle aile kurumunu korumakla sorumludur. Ancak, aileyi asıl koruyacak olan, ailenin ve aile fertlerinin bizzat kendisidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset