Emine Erdoğan Baykal'a ne dedi?

Başbakan'ın hastalığı sonrası eşini alıp Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretine giden Baykal ile Emine Erdoğan arasında gülüşmelere neden olan ilginç diyalog..Dün CnnTürk'te Ahmet Hakan ve Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayan CHP'nin eski Başkanı Deniz Baykal,

Emine Erdoğan Baykal'a ne dedi?

Başbakan'ın hastalığı sonrası eşini alıp Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretine giden Baykal ile Emine Erdoğan arasında gülüşmelere neden olan ilginç diyalog..

Dün CnnTürk'te Ahmet Hakan ve Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayan CHP'nin eski Başkanı Deniz Baykal, Başbakan'a geçmiş olsun ziyareti sırasında kendisi ile Emine Erdoğan arasındaki ilginç diyaloğu anlattı.

İşte gülüşmelere neden olan o diyalog; Başbakan'a geçmiş olsun ziyaretinde siyasetten çok ailevi konularının konuşulduğunu belirten Baykal, Emine Erdoğan tarafından eşi Olcay Hanım'a ilginç bir soru yönelttiğini belirtti.

Emine Erdoğan Olcay Hanım'a "Baykal'ı yok sayalım sizin bu iktidarda beğendiğiniz ve takdir ettiğiniz uygulama yok mu?" diye sorunca Baykal bu soruyu gülerek cevapladığını "Bu soruyu Olcay'a sorarak risk alıyorsunuz bana sorsaydınız sizi daha mutlu edecek cevap verirdim" dediğini ifade etti.

Olcay Hanım'ın ise bu soruya sigara yasağından duyduğu memnuniyetini belirtmesiyle sohbette gülüşmelere neden olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler