EKK toplantısı sona erdi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun (EKK), Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığındaki toplantısı sona erdi.Babacan'ın makamından yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda, ''Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı'' ele alındı. Bu ç

EKK toplantısı sona erdi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun (EKK), Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığındaki toplantısı sona erdi.

Babacan'ın makamından yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda, ''Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı'' ele alındı. Bu çerçevede Maliye Bakanlığı, tütün kaçakçılığının önlenmesine yönelik hedefler ve eylem maddelerine ilişkin Kurula bilgi sundu.

Kaçakçılıkla mücadelede denetim başta olmak üzere etkinliği artırıcı önlemlere ilişkin gerekli yasal düzenlemelerin tespit edilmesi konusunda ilgili kurumların çalışma yapmasının kararlaştırıldığı toplantıda, Kurulun önümüzdeki dönemde yapacağı düzenli toplantılarla, gündemindeki konuları ele almaya ve yapılan çalışmaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceği bildirildi.

Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantıya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve ilgili bürokratlar da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler