Ekim: Cumhur İttifakı büyük bir aile

“Akçaabat’ta MHP-AK Parti kenetlendi”

Ekim: Cumhur İttifakı büyük bir aile

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, CUMHUR İTTİFAKI’yla yürütmüş olduğu seçim çalışması süresince son derece başarılı işlere imza attıklarını, büyük bir emeğin ve kaydadeğer bir vizyonun sonucu ürettikleri projelerin ise seçmende karşılığını görmekten gurur söyledi.

Ekim: Cumhur İttifakı büyük bir aile

AK PARTİ-MHP BİRLİKTE ELELE 

Ortak aklın ve kader birliği yaparak beraber yürümenin en güzel örneğini bu seçim sürecinde CUMHUR İTTİFAKI’nın verdiğini taraflı tarafsız herkesin kabul ettiğinin altını çizen Akçaabat Belediye Başkan Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim, “Kazanan taraf halkta karşılığı olan taraf olacaktır. Halkımızın özünden fışkıran berrak kaynağın AK Parti ve MHP saflarında CUMHUR İTTİFAKI olarak birleştiğini görmemek mümkün değil. Ziyaret ettiğimiz mahallelerimizde halkımızın bizleri sahiplendiğini, bağırlarına bastıklarını insanlarla kucaklaştığımızda, ellerini sıktığımızda kolayca anlayabiliyoruz. Bu bizim için son derece önemli. Gönül Belediyeciliği savımız karşılığını bulmuştur. Artık Akçaabat’ta çok şey değişecek.” dedi.

Ekim: Cumhur İttifakı büyük bir aile

CUMHUR İTTİFAKI HER YERDE

Akçaabat’ta adeta adım atılmadık mahalle, köşe bucak bırakmayan CUMHUR İTTİFAKI çalışma ekipleri, gündüzleri ilçe genelinde beş altı ayrı grup halinde ziyaretlerini, çalışmalarını sürdürerek vatandaşlarla hasbihal ediyor, CUMHUR İTTİFAKI AK Parti Adayı Osman Nuri Ekim’i ve Akçaabat’ın geleceğini çizecek projelerini anlatıyor, büyük ailelerine davet ederek oy tercihlerini geleceklerinden yana kullanmalarını, CUMHUR İTTİFAKI Adayı Osman Nuri Ekim’in isminin yer aldığı AK Parti ambleminin altına vurmalarını istiyor.

Ekim: Cumhur İttifakı büyük bir aile

CUMHUR İTTİFAKI KARDEŞLİK İSPATIDIR

Osman Nuri Ekim çalışma arkadaşlarına haklarını helal etmekte zorlanacağını belirterek, “Bu özverinin karşılığı mutlaka olacaktır. Gerçek manada göz nuru eserler, alın teri dökülen emekler, ortak akıl ve hissiyatla şekillenen kardeşlikler tesis edilmiştir. İnsanoğlunun isteyip de altından kalkamayacağı hiçbir şeyin olmadığının CUMHUR İTTİFAKI kardeşliğimiz açık ispatıdır. AK Parti ve MHP yönetimleri de. Tabanı da son derece anlayış, uyum ve koordinasyonla bir arada olmanın, birlikte yol yürümenin timsali olmuştur. Bütün kardeşlerimden Allah razı olsun. Son sözü milletimiz söyleyecektir” şeklinde konuştu.

Ekim: Cumhur İttifakı büyük bir aile

AKÇAABAT’IN GELECEĞİ İSTİKRARDA

CUMHUR İTTİFAKI Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, ülkemizin geleceğini ehil ve emin ellerin istikrarında arayan Akçaabat halkının 31 Mart günü mührü de doğru yere vuracağına inandığını kaydetti.

Ekim: Cumhur İttifakı büyük bir aile

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler