Dünya gerçek yüzlerini görmeli

 Cumhurbaşkanı Gül, Gaziantep'teki canice eylemi gerçekleştirenleri lanetledi ve "Dünya, bu hain saldırıları yapanların gerçek yüzünü görmeli" dedi.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gaziantep'teki patlamada, dördü çocuk olmak üzere 9 vatandaşın hayatını kaybetm

Dünya gerçek yüzlerini görmeli

 

Cumhurbaşkanı Gül, Gaziantep'teki canice eylemi gerçekleştirenleri lanetledi ve "Dünya, bu hain saldırıları yapanların gerçek yüzünü görmeli" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gaziantep'teki patlamada, dördü çocuk olmak üzere 9 vatandaşın hayatını kaybetmesi, çok sayıda vatandaşın da yaralanmasından derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Hayatını kaybeden vatandaşların ailelerinin acılarını yürekten paylaştığını ifade eden Gül, şunları kaydetti:

''Milletimizin başı sağ olsun. Çocukların da aralarında bulunduğu masum sivilleri hedef alan bu canice eylemi gerçekleştirenleri lanetliyorum. Hayatlarının baharında küçük çocukların katledilmesi, terörün nasıl bir insanlık suçu olduğunu herkese bir kez daha anlatmaktadır. Tüm dünyanın bu hain saldırıları yapanların gerçek yüzünü ve insani değerlerden ne kadar uzak olduklarını görmesini umut ediyorum.

Sağduyu çağrısı

Şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki; bu alçakça saldırıyı yapanlar, Türkiye'yi karşılarında tek yürek olarak bulacaklardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımı da sağduyulu davranmaya ve sukunet içinde hareket etmeye çağırıyorum. Devletimiz ve milletimiz, her türlü sorunu ve belayı bertaraf edecek güç ve kararlılıktadır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset