DTP'nin internet sitesi hacklendi

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a kötü muamele yapıldığını iddia eden ve Kürtlere soykırım uygulandığını ileri süren DTP'ye ilk ceza sanal alemden geldi. DTP'nin resmi web sitesi 'www.dtp.org.tr', 'Ayyıldız Team' adlı hacker grubu tarafından çökertil

DTP'nin internet sitesi hacklendi
Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a kötü muamele yapıldığını iddia eden ve Kürtlere soykırım uygulandığını ileri süren DTP'ye ilk ceza sanal alemden geldi.

DTP'nin resmi web sitesi 'www.dtp.org.tr', 'Ayyıldız Team' adlı hacker grubu tarafından çökertildi.

DTP'nin web sitesine kendi amblemini koyan Ayyıldız Team, siteye ayrıca 6 dakikalık bir video görüntü de ekledi.

Video görüntüsünde PKK terör örgütüyle mücadele sırasında şehit düşen güvenlik görevlilerin fotoğraf ve görüntüleri yer alıyor.

Ayyıldız Team adlı hacker grubu sitede bir duyuruya da yer verdi.

"Bu bir uluslararası tekzip ve düzeltme hakkıdır" başlıklı duyuruda DTP'ye, "Siz Kürtleri savunduğunuzu iddia ediyorsunuz. Savunduğunuz Kürtler bu vatan için Çanakkale'de Sakarya'da 18-20 yaşlarında şehit olan benim Kürt kardeşlerim mi? Burası Muştur, yolu yokuştur, giden gelmiyor diye ağıtlar yakan bu vatan için Yemen'e giden, orada çöllerde şehit olan Kürt kardeşlerim mi? Yoksa soyu Ermeni, Yahudi olup tek amaçları bu ülkeyi parçalamak olan PKK terör örgütü mensuplarını ve onların sempatizanları olan aslı Kürt olmayan kalleşleri mi savunuyorsunuz?" soruları soruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset