DTP'lilerden Seçimde Boş Oy

DTP Meclis Grup Başkanı Ahmet Türk, sivil bir cumhurbaşkanının Parlamento tarafından seçilmesini esas aldıklarını belirterek, "Cumhurbaşkanı seçiminin ilk tur oylamasına katılacağız.Ahmet Türk olarak boş oy kullanacağım" dedi.Ahmet Türk, DTP'nin ilk grup

DTP'lilerden Seçimde Boş Oy

DTP Meclis Grup Başkanı Ahmet Türk, sivil bir cumhurbaşkanının Parlamento tarafından seçilmesini esas aldıklarını belirterek, "Cumhurbaşkanı seçiminin ilk tur oylamasına katılacağız.

Ahmet Türk olarak boş oy kullanacağım" dedi.

Ahmet Türk, DTP'nin ilk grup toplantısında yaptığı konuşmada, bugün yapılacak olan cumhurbaşkanı seçiminin ilk tur oylamasına katılacaklarını bildirdi.

Seçilecek cumhurbaşkanının 72 milyonu kucaklamasını istediklerini ifade eden Türk, "Kürt sorununu, barışçıl yollarla çözümü esas alan uygulamalar istiyoruz. Sayın Abdullah Gül'le bu konuyu görüştük. Açık bir mesaj alamadık. Bizim tavrımız CHP'nin tavrıyla bir değil.

Parlamentoyu boykot gibi anlayışımız yok. Parlamentonun çalışmalarına katılacağız. Biz yarını görmek istiyoruz" diye konuştu.

Bugün yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ilk tur oylamasına katılacaklarını belirten DTP Meclis Grup Başkanı Türk, "Ahmet Türk olarak oyumu boş kullanacağım" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset